Pages

Wednesday, 23 April 2014

My Kakak My.. Hero ..?

Ini la poster yang kakak saye suruh design tu.
Semalam duk stay up buat projek. Tiba-tiba pagi tadi kakak suruh check facebook, rupa2nya dia suruh saye design poster. Tak pernah pernah dia suruh saye designkan benda untuk dia melainkan card khawin. Hentah bila nak khawin pon tak tau.

Basically, dia suka la poster yang saye telah designkan untuk dia sebab selama ni dia tak pernah puji malah tak suka art work saya. Hihihi. Makanya saya improve.

I am proud of myself :D

Anddd, salah satu kelemahan saya buat poster. I guess I am just lucky this time, poster menjadi. Haaa.

Okay ada crits esok, dah pi sambung buat projek.
Bye. Assalamualaikum.

2 comments:

Anonymous said...

Alangkah baik nya kalau persembahan kita di buat dalam bahasa Melayu keseluruhnya atau pun bahasa Inggeris. Bercampur aduk seperti blog ni tidak mempamirkan kesopanan berbahasa terutama kepada mereka yang penting kan persembahan (presentation)

Zaza said...

Good point and I will do my best.