Pages

Tuesday, 18 March 2014

Killer Whales


Awww

Hentah la recently I have been drawing animals and now I feel like touching killer whales as I think they are cute and fluffy ? Well maybe not fluffy

Killer whale ni jahat sebab dia suka bunuh whales yang lain, ye la nama pon 'Killer whales' kan.

Tapi walaupon dia jahat tapi saya suka sebab comel and gemok. Hihi. Saya imagine kulit dia macam licin kut, I mean the surface of its skin.

Teringat time kecik kat Sydney, nampak killer whale dalam kolam.

Dah lama dah sebenarnya saya duk mengidam nak pegang killer whales ni. I will be your best friend forever la if any of you let me touch a killer whale. Tapi macam impossible je. 

'..Kata Tsauban lagi, “Paderi itu bertanya lagi, 'Apakah makanan yang mula-mula mereka makan semasa masuk syurga?' Jawab Nabi Muhammad, 'Hati ikan paus.'...' (Rujuk Kitab Sahih Muslim Bab 8: hadis nombor 173 & 174)

P/S : My cat just gave birth and happy a month

No comments: