Pages

Sunday, 16 March 2014

Random : Kemalasan melanda

Maybe entry ni agak terlebih random but tak pe lah.

Sekarang saye tengah malas, well esok kena hanta 2 project and selasa kena hanta satu project. Tapi at least satu project untuk esok dah siap.

Bak Sarah cakap 'syaitan memang suka tengok kita lemah, dia dah menang tapi jangan biar dia menang selalu, kau kena lawan'

Jazakillah Sarah, at least aku dah siap satu project walaupon aku buat slow gila macam siput, bukan2. Siput lagi laju.

Saya kadang-kadang terfikir, maybe saye je la yang pikir pasal ni and maybe agak psyco jugak la. Hmm I sometimes wonder if la if ada tak orang yang care about me yang saya tak tau or tak kenal. E.g. mendoakan saya ke or silence reader blog ni ke or nak tegur saya tapi segan ke.  Well I met someone yang nak tegur saya tapi segan. Tak tau lah ambe nak explain macam mana tapi gitu la.

1 comment:

kocix! said...

mesti ade artwerk sendiri kan.. kat mane nak tengok ek? heheheheeeh