Pages

Monday, 7 April 2014

Meng-df


Meng-df (mengdakwah fardiyyah) ni, nak dipendekan cerita ialah ajak orang untuk buat baik dengan penuh pengharapan dan rasa cinta. Gituuu. hihihi.

So basically saya dengan seorang adik dari Manchester ni namanya Diyana. Kami plan nak pergi Portugal before balik Malaysia tahun ni i.A dalam bulan June gitu lah.

Oh Allah sangat excited *happy dance*

Anyway biasanya kakak meng-df adik tapi apa yang berlaku tadi, adik meng-df kakak. Terbalik. Lols dan ini cenversation kami dekat facebook.

Diyana: Jomla pi summer camp. You tak pergi spring camp kan. Jomla
Me:... Tu la..if kita pi Portugal, i'll go to summer camp. macam mane ? Deal x? Hahahahahha. Pertukaran butter gitu. Sistem butter la
Diyana: Sistem mentega...hahaha. Baik, deal. InsyaAllah kita gi Portugal

Nice one adik Diyana.
Dirimu begitu berharga okay.

No comments: