Pages

Monday, 31 March 2014

Adobe After Effect

video
Saya duk try main dengan Adobe After Effect (AE) for the first time.
Sebenarnye AE ni tak dek la secomplicated yang saye duk imagine.
Concept dia lebih kurang sama je dengan InDesign, Photoshop dan Illustrator.

Tapi tu lah bila nak render (save file ke video)  file tu memang rasa noob gila.
Tak tutup macbook semalaman sebab tak reti nak render.
Tapi tekan punya tekan, duk mintak tolong kak fiza, internet then jadiiii.

Alhamdulillah.

What a good start *patting my shoulder*
Later lah saya explore lagi AE ni.

I shall let my macbook shut down lah.
Kesian dia.

No comments: