Pages

Thursday, 20 February 2014

Zaman muda mudi tahun lepas.



Matt and Fred (my lecturers ) tengah interview the first year students for next year.
Hmm teringat time2 macam ni tahun lepas aka zaman muda mudi. lol.lol.
Jangan cakap la. Neves sangat.

Neves tak neves, tapi bila teringat balik mesti sengih sorang2.
Just be your self.

Ingat lagi saya pakai cikai je kut bila pergi interview. Mana main blazer blazer or tie whatever.
Siap kene sound dengan housemate saya lagi 'Kenapa awak tak pakai baju smart sikit kan nak pergi interview untuk university?'

Saya macam.. Ermm ermm.. 'we are doing art, we can wear whatever we want'
Lol. Believe it or not saya apply 5 universities dalam UK and I got in 4 out of 5 sebab satu lagi tu saya rejek dulu.

Hihi.

---
Her: Kelebihan awak ialah awak happy go lucky tapi kelemahan awak pon happy go lucky'
Me :*krik krik krik*
---
But that could not be you tho.

No comments: