Pages

Tuesday, 24 December 2013

Dan Perasaan Homesick Itu Hadir



----dan perasaan homesick itu hadir tanpa di pinta----

I went to my friend's house yesterday, namanya Hanis
dia dah habis PhD so nak balik Malaysia for good (untuk selama-lamanya)
So kami mai melawat, tolong yang mana patut.

Tapi gitu lah, bila nampak orang packing barang, shopping barang untuk Malaysia memang sangat best.
Dan rasa nak ikut sama masuk dalam bag Lol terover pulak.

Rasa excited nak balik Malaysia tu tak tak boleh nak digambarkan oleh kata2. :P

Serious.
Aaaaaa, I don't like homesick.
Normal je la kalau kawan2 kat sini sedih2 or homesick. Saya paham je perasaan itu dan ianya normal.

Duhai hati, please la bersyukur.

Yosh, jom buat essay and projects !
Ja ne !

....
Tell me my dear, what's in your mind? Please jangan diam sahaja,

1 comment:

Umie Artoqiemie said...

saya pun homesick dear..
rasa nak balik je! :(