Pages

Thursday, 27 February 2014

Musim bunga dah datang.



Saya dapat rasakan,
bumi Leeds dah making panas *horeeeeey*
Harap2 lepas ni tak dek snow sampai musim panas.

Tau tak perasaan bila dah tak larat nak pakai baju yang tebal lagi berat
then boleh pakai baju nipis dan ringan?

Bila dah lama tak nampak matahari then bila nampak matahari macam 'waaa the sun'
*sambil mengangkat kedua belah tangan ke arah matahari untuk nak rasa bahangnya*

Nikmat kut.

Erm. Sekarang subuh pon makin awal
T.T nak bangun subuh tu sungguh mujahadah
Subuh untuk hari ni pukul 5.46AM dan habis pada pukul 6.59AM

Woaa.
Bak kata Matluthfi 'Ukhuwah ialah bangun Subuh berjemaah bersama dan tidur balik bersama'

--
Kalau rasa susah nak behave tu ingat2 la dekat Allah, ayah, mak or me.

No comments: