Pages

Sunday, 3 March 2013

Loving you.


Hai Assalamualaikum.

Kejap nak fikir.

Tanda tanda awak sayang Allah
bila awak buat benda benda yang disunatkan.
Hmm, contohnya, awak solat sunat ke
puasa sunat ke, bagi sedekah ke,
anything yang bukan wajib lah.

E.g. Kalau awak sayang kat girlfrriend/boyfriend awak,
awak tak akan celebrate birthday dia je kan?
mesti awak celebrate hari raya, tahun baru etc bersamanya.

Contohnya...
Kalau kita suka kat seseorang tu mesti kita angau dia,
duk teringaaaaaaaaatt je, rerinduuuuu je
Haaa begitu jugaklah cinta kepada Allah, ingatlah rezeki yang Dia bagi,
the fact that Dia sentiasa bersama dikala susah dan senang.
Chewah.

Kan kan?
Jom cari cinta Allah.

No comments: