Pages

Thursday, 27 September 2012

1 benda.

Satu benda yang saya agak.. ape ye..
agak.. terkesan/marah/sedih kat diri ni
bila waktu kat Malaysia hari tu saye ada
janji nak jumpa seseorang di Selangor.

Tapi Allah tidak izin saya berjumpa dengannya.
Which sometimes saya rasa

"Kenapa kenapa ?'
'Menyesal tak pergi jumpa dia haritu'

Tapi sebenarnye saya lupa bahawa,
mungkin ada something yang Allah nak tunjuk
atau Allah akan atur in the future

Yang lebih membuatkan saya confuse bila dia berkata
'Maybe if you come, something good might happened'

___


Kawan saya yang lain berkata
'Mungkin Allah nak jaga hati awak'
'Ada hikmah disebaliknya'
'Tak apa, tahun depan boleh jumpa lagi'

Susah sangat nak terima hakikat bila saya
sudah beratus ribu batu berjauhan denganya.

Saya kena ingat bahwa Allah's plan is the BEST.

Insyaallah, see you next year.

Sedih sedih T.T

5 comments:

Anonymous said...

Hewhew..
inshaAllah,suatu hari nanti awk akn jumpa juga dgn 'DIA'.

dont be sad.Allah knows the best for u dear :)

Anonymous said...

Hewhew..
inshaAllah,suatu hari nanti awk akn jumpa juga dgn 'DIA'.

dont be sad.Allah knows the best for u dear :)

Anonymous said...

Hewhew..
inshaAllah,suatu hari nanti awk akn jumpa juga dgn 'DIA'.

dont be sad.Allah knows the best for u dear :)

Anonymous said...

Hewhew..
inshaAllah,suatu hari nanti awk akn jumpa juga dgn 'DIA'.

dont be sad.Allah knows the best for u dear :)

izzah said...

ehem..

kami pun sedih jugak sbb x bawa iffah g tempat tu T_T

he he he